El dia en que em vaig menjar un spoiler

Spoiler o no spoiler, aquesta és la qüestió.

L’spoiler el podríem definir com aquelles petites pistes en forma de rumors, fotos, videos, etc… que expliquen coses que passaran en un futur a una sèrie de tv, que et diuen per on tirarà, futures aparicions de personatges, localitzacions. Sent extremistes fins i tot ho podria ser l’aparició del nom d’un actor en els títols de credit inicials que mata el facor sorpresa de l’ aparició del personatge en un capitol, un clar exemple és Fringe i Leonard Nimoy

El món dels spoilers no és gens fàcil. Hi ha a qui no li molesten, hi ha qui per a res del món es vol enterar de res, pero en el que tothom està d’acord és que no hi ha cosa més difícil que comentar una sèrie amb altre gent i no explicar més del que caldria.

Personalment, a mi els spoilers no em molesten, sobretot si es tracten de sèries que segueixo de lluny perque han perdut interés, per exemple Bones, i estic esperant a que hi hagi alguna cosa que em faci tornar-la a veure. Si que és cert que hi han certes sèries de les quals evito spoilers, com ara Fringe, o en el seu moment Lost o The West Wing.
Però el que mai m’haguès imaginat és que em menjaria un superspoiler veient un telenotícies de tv3. I es que durant el primer cop que vaig veure The West Wing era l’època de les eleccions nord-americanes que van portar al president Obama al poder als USA. La notícia parlava de la posibilitat de que si guanyes Barack Obama seria el primer president de color. Qui hagi vist la sèrie s’enrecordarà que a la 7a temporada hi ha un arc argumental que abarca les campanyes presidencials dels dos candidats, el republicà i el democrata. Doncs be, per il.lustrar la noticia del tn van posar imatges del capítol on es coneix el guanyador a la sèrie, amb la qual cosa em van fastidiar la gràcia dels capitols que em quedaven per veure. I l’enunciat del post no està posat a l’atzar, literalment l’spoiler m’el vaig tragar a l’hora de dinar.

Campanya Santos - Vinick

En conclusió, no em molesten els spoilers, mentre sigui jo qui els llegeixi per propia voluntat, no pas perque em vinguin tan de sorpresa que no els pugui evitar.

Quant a Esther Oliva

Barcelonina de cor, aficionada al cinema, la televisió, els llibres i les noves tecnologies. Co-directora del podcast Atmosfera Cero.
Aquesta entrada s'ha publicat en Coses meves i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s